Menu

Sonerii pentru biciclete

Sonerii pentru biciclete

Soneria este un accesoriu foarte util, care nu ar trebui să lipsească de pe nici o bicicletă. Este elegantă și ușor de acționat, iar sunetul său te va ajuta să îți faci simțită prezența în trafic. Soneria mecanică pentru bicicletă este un dispozitiv de semnalizare acustică, de obicei montat pe ghidon și acționat cu degetul mare de la mână.

Soneria este acționată cu ajutorul unei tije care dirijează mișcarea a două discuri în interiorul carcasei. Sunetul este produs în momentul în care aceste lovesc în mod repetat clopotul soneriei. Alte modele de sonerii folosesc o tijă susținută de un arc, care, în momentul eliberării produce sunetul.

Produse pe pagină:
Sortare după:
     Gornita claxon biciclete copii - diverse culori
Gornita claxon emite un sunet placut care va ajuta copilul sa isi faca simtita prezenta pe aleile parcurilor sau a spatiilor special amenajate. Actionarea este foarte lejera, datorita cauciucului moal..
Preţ de la 3,50 Lei
 
     Sonerie BIKEFUN I Love My Bike
Soneria emite un sunet puternic care va ajuta copilul sa isi faca simtita prezenta pe aleile parcurilor sau a spatiilor special amenajate. Informatii suplimentare: Soneria mecanica pentru bicicl..
Preţ de la 9,00 Lei
 
     Sonerie Bella Design M-WAVE
Soneria Bella Design de la M-Wave are un design deosebit, este ușor de acționat, iar sunetul sau deosebit te va ajută să îți faci simțită prezența în trafic. Chiar dacă consideri soneria u..
Preţ de la 8,50 Lei
 
     Sonerie bicicleta ding-dong
Soneria mecanica ding-dong este recomandata pentru bicicletele cruiser. Soneria emite un sunet puternic ding-dong care te va ajuta sa iti faci simtita prezenta in trafic. Chiar daca consideri soneria ..
Preţ de la 35,00 Lei
 
     Sonerie bicicleta TOUR de FRANCE
Soneria mecanica TOUR de FRANCE este eleganta si se poate monta pe partea stanga a ghidonului. Soneria emite un sunet puternic care te va ajuta sa iti faci simtita prezenta in trafic. Chiar daca consi..
Preţ de la 8,50 Lei
 
     Sonerie bicicleta VPL
Soneria VLP este preferata de foarte multi biciclisti datorita simplitatii. Sunetul sau te va ajuta sa iti faci simtita prezenta in trafic. Chiar daca consideri soneria un simplu accesoriu, trebuie sa..
Preţ de la 6,00 Lei
 
     Sonerie bicicletă VPL cu busolă
Soneria VPL cu busola este eleganta si foarte utila. Busola se compune dintr-o capsula transparenta si etansa, care contine un lichid uleios, in care se roteste o sageata magnetizata. Sageata din inte..
Preţ de la 9,00 Lei
 
     Sonerie buburuză
Sonerie buburuză Culoare: roșu sau verde Colier de montare din plastic cu diametrul de 22.2 mm Clopotel metalic Fixare cu surub Produs ambalat semivrac ..
Preţ de la 12,00 Lei
 
     Sonerie electrica
Ti s-a intamplat sa mergi pe bicicleta si din cauza zgomotului din trafic sa nu reusesti sa avertizezi pietonii care circula neregulamentar? Daca da, solutia este soneria electrica pentru bicicleta..
Preţ de la 48,50 Lei
 
     Sonerie I Love My Bike
Soneria mecanica I Love My Bike este eleganta si se poate monta pe partea stanga a ghidonului. Soneria emite un sunet puternic care te va ajuta sa iti faci simtita prezenta in trafic. Chiar daca consi..
Preţ de la 11,00 Lei
 
     Sonerie mecanica clasica
Soneria mecanica clasica are un design retro si se poate monta pe partea stanga a ghidonului. Soneria emite un sunet puternic care te va ajuta sa iti faci simtita prezenta in trafic. Chiar daca consid..
Preţ de la 4,00 Lei
 
     Sonerie MERIDA
Soneria Merida este un accesoriu foarte util, care nu ar trebui sa lipseasca de pe nici o bicicleta. Este eleganta si usor de actionat, iar sunetul sau te va ajuta sa iti faci simtita prezenta in traf..
Preţ de la 15,00 Lei
 
     Sonerie mini bell XLC
Soneria mini bell XLC are o greutate extrem de redusa si un clopot care genereaza un sunet puternic si clar. Este eleganta si usor de actionat, iar sunetul sau te va ajuta sa iti faci simtita prezenta..
Preţ de la 15,00 Lei
 
     Sonerie mini M-WAVE
Soneria emite un sunet placut care va ajuta copilul sa isi faca simtita prezenta pe aleile parcurilor sau a spatiilor special amenajate. Actionarea tijei este foarte lejera datorita arcului foarte bin..
Preţ de la 5,50 Lei
 
     Trompeta claxon STAND - diverse modele
Ti s-a intamplat sa mergi pe bicicleta si din cauza zgomotului din trafic sa nu reusesti sa avertizezi pietonii care circula neregulamentar? Daca da, solutia este trompeta claxon pentru bicicleta care..
Preţ de la 11,00 Lei
 
     Sonerie bicicleta V PL Minge
Sonerie bicicleta V PL Minge, Ambalat semivrac. ..
5,00 Lei
 
     Sonerie BikeFun Billy T2
Sonerie BikeFun Billy T2, Material : Aliaj, Culoare : Vezi IMG, Ambalat semivrac. ..
9,00 Lei
 
     Sonerie TOUR DE FRANCE 420108
Sonerie TOUR DE FRANCE 420108 Material: metal Culoare: negru Produs ambalat semivrac Soneria mecanică pentru bicicletă este un dispozitiv de semnalizare acustică, de obicei montat pe ghi..
9,00 Lei
 
     Sonerie VENTURA diferite culori
Sonerie mecanică VENTURA Culoare: diferite culori Material: LPDE + metal Produs ambalat semivrac ..
Preţ de la 7,50 Lei
 
     Sonerie electronică RPC claxon
Sonerie electronică RPC 586300010000 Culoare: disponibil pe negru/galben Claxon 1 ton / 4 leduri Montare ușoară Bateriile sunt incluse Produs ambalat individual Soneria electronică R..
24,00 Lei
 
     Sonerie electronică RPC tip goarnă - 6 tonuri
Sonerie electronică RPC 586300020000 Sonerie 6 tonuri Montare ușoară Bateriile nu sunt incluse Produs ambalat individual Soneria electronică RPC este un dispozitiv de avertizare sonoră..
25,00 Lei
 
     Sonerie POLICE + lampă 6 LED
Sonerie POLICE + lampă 6 LED-uri Sonerie 4 tonuri (aprox. 90 db) Montare ușoară Baterii: 2xAA (nu sunt incluse) Recomandat pentru biciclete copii Produs ambalat individual Soneria ..
20,00 Lei
 
     Sonerie RPC + lampă 1 LED BSFD2
Sonerie RPC + lampă 1 LED Sonerie 8 tonuri Montare ușoară Baterii: 2xAA (nu sunt incluse) Produs ambalat individual Soneria RPC + lampă 1 LED este un dispozitiv de avertizare sonoră ..
12,00 Lei
 
     Alarmă bicicletă și sonerie SD-603
Alarmă bicicletă și sonerie SD-603 Culoare: negru Mărime: 60x42 mm Lungime cablu: 180 mm Funcții: 2 (alarmă sau sonerie puternică) Baterii: 4 buc x LR44 (incluse) Ambalat individual &ic..
59,00 Lei
 
     Bară organizator M-WAVE pentru ghidon
Bară organizator pentru ghidon Colier: 22.2-31.8 mm Lungime tub: 90 mm Diametru tub: 22.2 mm Produs ambalat individual ..
58,00 Lei