Menu

Protectii coate si genunchi

Protectii coate si genunchi

Deși coliziunea cu autoturismele sau alte vehicule este catalogată că fiind cea mai gravă, chiar și o cădere de pe bicicletă la o viteză redusă poate fi periculoasă. Pentru copii și adulți deopotrivă, folosirea protecțiilor este cel mai eficient mod de a preveni un accident la coate sau genunchi.

Produse pe pagină:
Sortare după:
     Pelerină ploaie pentru adulți 715153
Pelerină pentru adulți 715153 Culoare: albastru Material impermeabil Protecție la ploaie Produs ambalat individual ..
50,00 Lei
 
     Protecție fustă Monte Grappa North 021
Protecție fustă Monte Grappa North 021 Material: piele sintetică Culoare: maro Produs ambalat individual ..
99,00 Lei
 
     Protecţii coate-genunchi HELLO KITTY
Protecţii coate-genunchi HELLO KITTY pentru copii Extra protecţie pentru cicliști începători Culoare: roz Fixare cu arici pe suport elastic Produs ambalat individual ..
57,00 Lei
 
     Protecţii coate-genunchi RPC
Protecţii coate-genunchi RPC pentru adulţi Extra protecţie pentru cicliști Culoare: negru Fixare cu suport elastic Setul conține 2 protecții pentru coate și 2 pentru genunchi Produs ambal..
54,00 Lei
 
     Protecţii coate-genunchi RPC XXL
Protecţii coate-genunchi RPC XXL Extra protecţie pentru cicliști Culoare: negru Mărime: mare - XXL Articulație flexibilă Fixare cu suport elastic Setul conține 2 protecții pentru coate ..
61,00 Lei
 
     Protecţii coate-genunchi STAND
Protecţii coate-genunchi STAND pentru copii Extra protecţie pentru cicliști începători Culoare: negru/gri Fixare cu suport elastic Produs ambalat individual ..
27,00 Lei