Menu

Îndrăznește să fii diferit

Postat de: text_none_author Status: publicat Creat la: 2016-12-23

La fel ca și mașina, bicicleta este o extensie a personalității tale. Cel mai adesea atunci când intri într-un magazin de biciclete, ai idee despre brand sau ce stil de bicicletă să cauți, însă alegerea culorii este de multe ori o mare provocare. Personalizarea culorii componentelor este o modalitate foarte bună de a lăsa lumea să afle cine ești. Cum vrei ca oamenii să se gandească la tine?

 

Într-o lume perfectă, ai putea merge într-un magazin de biciclete să cumperi bicicleta personalizată așa cum îți dorești, însă, de cele mai multe ori ești limitat la culorile pe care producătorul le oferă. De aici ideea de personalizare. Culoarea unei biciclete ar putea să se bazeze pe o culoare traditională pe care compania a folosit-o de ani de zile, poate chiar culoarea lor marcă inregistrată. Fabricarea de biciclete ar putea să se mai bazeze pe culorile care sunt la modă în acel moment. Există de asemenea anumite culori care sunt întotdeauna pilonul principal, indiferent de ce culoare este la modă în acel moment. De cele mai multe ori, producătorul alege culoarea în funcție de tipul bicicletei și de nișa ocupată de aceasta.

O bicicletă personalizată cu roșu are aliura unei mașini de curse. Luminoasă și plină de spirit, o bicicletă roșie ne face să ne gândim la viteză. Bicicleta roșie are farmecul unei mașini sport, proiectată pentru a merge rapid! Ciclistii cu biciclete de culoare roșie sunt adesea considerați sociabili, increzători și mereu în centrul atenției.

Dacă dorești să-ți personalizezi bicicleta cu alb, cu siguranță tinzi spre un aspect proaspăt și modern, cu o notă de elegantă. Albul este o culoare care necesită o întreținere deosebită, începând de la cadru până la jante și alte componente sau accesorii. Bicicletele personalizate cu alb sunt văzute de cicliști ca având standarde impecabile de curătenie și igienă. O bicicletă albă este practică, la modă și nu iese niciodată din stil.

Albastrul este culoarea cerului. Unui ciclist cu o bicicletă personalizată cu albastru îi place de obicei să-și petreacă zilele pe trasee îndepărtate, pentru a se bucura de natură.

Verde este o versiune mai organică de albastru. La biciclete se folosește în mod curent două nuanțe de verde. În primul rând este verde luminos și vizibil "zi-glo", care poate fi o culoare la modă mai ales în rândul participanților la concursuri. Celălalt tip de verde (de culoare mai inchisă) este mai acordat către ciclistul iubitor de natură. Mare parte din ceea ce vezi pe trasee este compus dintr-o anumită nuantă de verde, deci nu e de mirare că iubitorii de natură ar dori să aleagă această culoare.

Personalizarea unei biciclete cu galben sau portocaliu arată că ciclistul este distractiv, luminos și fericit să stea cât mai mult pe trasee. Galben și portocaliu sunt culori compatibile cu cele mai multe modele de biciclete. Portocaliul combină energia luminoasă din culoarea roșie și voioșia de galben. Persoanele cu bicicletele personalizate cu galben sau portocaliu sunt considerate aventuroase și nu le pasă dacă este vorba de o culoare la modă.

                             

Ce zici, ești pregătit să-ți reevaluezi culoarea bicicletei în vederea personalizării acesteia?