Menu

Urechi cadru bicicleta

Postat de: text_none_author Status: publicat Creat la: 2017-09-24

Urechile pentru cadru sunt proiectate să se îndoaie sau să se rupă, pentru a evita deteriorarea cadrului sau a schimbătorului de pinioane.

De aceea, urechile pentru cadru sunt fabricate din aluminiu 6061 forjat la rece, în cea mai mare parte anodizat în culoarea argintiu. Duritatea urechii este la un nivel care asigură faptul că forțele sau impacturile externe nu vor deteriora furca spate a cadrului. Nu îndoiți niciodată un cârlig de transmisie.

Există multe modele de urechi pentru cadre de bicicletă. Acest lucru se datorează faptului că proiectarea schimbătorului de pinioane este strâns legată de proiectarea furcii din spate a cadrului. Cele mai multe cadre nu sunt realizate de producătorii de biciclete, ci de producătorii de cadre, care furnizează cadrele producătorului final de biciclete. Prin urmare, sunt câteva modele principale de urechi cadru, care se potrivesc unui număr mare de cadre, indiferent de brand, deoarece cadrele provin din aceeași sursă. Aveți grijă să folosiți urechi de cadru, originale, în special cele fabricate de CNC din aluminiu de 6061.

Dacă materialul urechii este mult mai dur, este posibil că la un eventual impact, să provoace daune cadrului dvs. În mare măsură, deteriorarea cadrului duce la sfârșitul bicicletei dvs., mai ales dacă aveți un cadru de carbon.