Menu

Energizare nutriție sportivă

Energizare nutriție sportivă

SiS sunt sponsorii oficiali de nutriție ai echipei Team Sky. SIS sunt inventatorii gelurilor cu adevărat izotonice, având formula patentată, și nu conțin deloc zahăr, bazându-se pe maltodextrina obținută din cereale, ușor digerabilă pentru aportul de energie.

Băuturi energizante cu carbohidrați, electroliți și îndulcitori. Sunt la fel de ușor de digerat ca și apa, oferind o hidratare rapidă. Energizează mușchii, iar raportul optim de electroliți ajută organismul să absoarbă mai eficient apa în timpul efortului, ceea ce crește rezistența în anduranță și vă protejează de crampe. Consumați produsul înaintea efortului pentru pregătirea organismului, atunci când transpirați intens.

Produse pe pagină:
Sortare după:
     Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Afine
Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Afine A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Baton de cereale cu fructe și aromă de afine. Pentru momentele..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Banane
Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Banane A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Baton de cereale cu fructe și aromă de banane. Pentru momente..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Ciocolată
Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Ciocolată A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Baton de cereale cu fructe și aromă de ciocolată. Pentru m..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Mere și Coacăze
Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Mere și Coacăze A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Baton de cereale cu fructe și aromă de mere și coacă..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Merișoare
Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Merișoare A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Baton de cereale cu fructe și aromă de merișoare. Pentru m..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Gel SiS Go Energy - Caffeine Gel, Citrice
Gel SiS Go Energy - Caffeine Gel, Citrice Cantitate: 60 ml Caffeine: 75 mg A se păstra într-un loc uscat și răcoros Potrivit pentru dieta vegană Produs ambalat individual  ..
11,00 Lei
Fără TVA: 9,24 Lei
 
     Gel SiS Go Energy - Caffeine Gel, Cola
Gel SiS Go Energy - Caffeine Gel, Cola Cantitate: 60 ml A se păstra într-un loc uscat și răcoros Potrivit pentru dieta vegană Produs ambalat individual   Gelurile premiat..
11,00 Lei
Fără TVA: 9,24 Lei
 
     Gel SiS Go Energy - Caffeine Gel, Espresso Dublu
Gel SiS Go Energy - Caffeine Gel, Espresso Dublu Cantitate: 60 ml Carbohidrati: 22 mg Caffeine: 150 mg A se păstra într-un loc uscat și răcoros Potrivit pentru dieta vegană Produs..
11,00 Lei
Fără TVA: 9,24 Lei
 
     Gel SiS Go Energy - Caffeine Gel, Fructe de Pădure
Gel SiS Go Energy - Caffeine Gel, Fructe de Pădure A se păstra într-un loc uscat și răcoros Potrivit pentru dieta vegană Produs ambalat individual   Gelurile premiate SiS G..
11,00 Lei
Fără TVA: 9,24 Lei
 
     Gel SiS Go Energy - Electrolyte Gel, Lămâi și Mentă
Gel SiS Go Energy - Electrolyte Gel, Lămâi și Mentă A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Gelul SiS GO Energy + Electrolyte oferă atlețil..
10,00 Lei
Fără TVA: 8,40 Lei
 
     Gel SiS Go Energy - Electrolyte Gel, Zmeură
Gel SiS Go Energy - Electrolyte Gel, Zmeură A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Gelul SiS GO Energy + Electrolyte oferă atleților o nouă și v..
10,00 Lei
Fără TVA: 8,40 Lei
 
     Gel SiS Go Isotonic - Coacăze
Gel SiS Go Isotonic - Coacăze Conținut: 60 ml Gel cu maltodextrină, cu arome și îndulcitor Potrivit pentru dieta vegană Termen de valabilitate: 6 luni+ A se păstra într-un loc..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Gel SiS Go Isotonic - Fructe Tropicale
Gel SiS Go Isotonic - Fructe Tropicale Conținut: 60 ml Gel cu maltodextrină, cu arome și îndulcitor Potrivit pentru dieta vegană Termen de valabilitate: 6 luni+ A se păstra în..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Gel SiS Go Isotonic - Lămâi și Limete
Gel SiS Go Isotonic - Lămâi și Limete Conținut: 60 ml Gel cu maltodextrină, cu arome și îndulcitor Potrivit pentru dieta vegană Termen de valabilitate: 6 luni+ A se păstra &ic..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Gel SiS Go Isotonic - Mere
Gel SiS Go Isotonic - Mere Conținut: 60 ml Gel cu maltodextrină, cu arome și îndulcitor Potrivit pentru dieta vegană Termen de valabilitate: 6 luni+ A se păstra într-un loc us..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Gel SiS Go Isotonic - Portocale
Gel SiS Go Isotonic - Portocale Conținut: 60 ml Gel cu maltodextrină, cu arome și îndulcitor Potrivit pentru dieta vegană Termen de valabilitate: 6 luni+ A se păstra într-un l..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Plic High5 Energy Source
Plic High5 Energy Source - Citrice, fructe tropicale sau de vară Potrivită atât pentru începători, cât și pentru atleți profesioniști Băutură de ultimă generație pentru sporti..
Preţ de la 5,50 Lei
Fără TVA: 4,62 Lei
 
     Plic High5 Energy Source X'treme - Citrice
Plic High5 Energy Source X'treme - Citrice Băutură de ultimă generație cu 2:1 fructoză Conținut ridicat de cafeină (300 mg/litru) și magneziu Pentru atenție, concentrare și îmbunătă..
5,50 Lei
Fără TVA: 4,62 Lei
 
     Plic SiS Go Electrolyte 40g - Lămâi și Limete
Plic SiS Go Electrolyte 40g - Lămâi și Limete A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură energizantă cu carbohidrați, electroliți și &..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Plic SiS Go Energy 50g - Portocale
Plic SiS Go Energy 50g - Portocale A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură energizantă cu carbohidrați și îndulcitor. Poate fi dizo..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Gel SiS Go Isotonic - Gel 6 pack, Lămâi și Limete
Gel SiS Go Isotonic - Gel 6 pack, Lămâi și Limete Conținut: 6 geluri a câte 60 ml Gel cu maltodextrină, cu arome și îndulcitor Potrivit pentru dieta vegană Termen de valab..
40,00 Lei
Fără TVA: 33,61 Lei
 
     Gel SiS Go Isotonic - Gel 6 pack, Portocale
Gel SiS Go Isotonic - Gel 6 pack, Portocale Conținut: 6 geluri a câte 60 ml Gel cu maltodextrină, cu arome și îndulcitor Potrivit pentru dieta vegană Termen de valabilitate: 6 l..
40,00 Lei
Fără TVA: 33,61 Lei
 
     Gel SiS Go Isotonic - Gel 7 pack, Diferite arome
Gel SiS Go Isotonic - Gel 7 pack, Diferite arome Conținut: 7 geluri a câte 60 ml Gel cu maltodextrină, cu arome și îndulcitor Potrivit pentru dieta vegană Termen de valabilitate..
48,00 Lei
Fără TVA: 40,34 Lei
 
     Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Baton 5 pack - Diferite arome
Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Baton 5 pack - Diferite arome A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Pachet cu 5 batoane de cereale cu fruc..
32,00 Lei
Fără TVA: 26,89 Lei
 
     Bidon SiS Go Electrolyte 1.6kg - Lămâi și Limete
Bidon SiS Go Electrolyte 1.6kg - Lămâi și Limete A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură energizantă cu carbohidrați, electroliți ș..
145,00 Lei
Fără TVA: 121,85 Lei
 
     Bidon SiS Go Electrolyte 1kg - Lămâi și Limete
Bidon SiS Go Electrolyte 1kg - Lămâi și Limete A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură energizantă cu carbohidrați, electroliți și ..
125,00 Lei
Fără TVA: 105,04 Lei
 
     Bidon SiS Go Energy 1.6kg - Lămâi
Bidon SiS Go Energy 1.6kg - Lămâi A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură energizantă cu carbohidrați și îndulcitor. Poate fi..
145,00 Lei
Fără TVA: 121,85 Lei
 
     Bidon SiS Go Energy 1.6kg - Portocale
Bidon SiS Go Energy 1.6kg - Portocale A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură energizantă cu carbohidrați și îndulcitor. Poate fi d..
145,00 Lei
Fără TVA: 121,85 Lei
 
     Bidon SiS Go Electrolyte 500g - Coacăze
Bidon SiS Go Electrolyte 500g - Coacăze A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură energizantă cu carbohidrați, electroliți și îndulci..
70,00 Lei
Fără TVA: 58,82 Lei
 
     Bidon SiS Go Electrolyte 500g - Lămâi și Limete
Bidon SiS Go Electrolyte 500g - Lămâi și Limete A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură energizantă cu carbohidrați, electroliți și..
70,00 Lei
Fără TVA: 58,82 Lei
 
     Bidon SiS Go Electrolyte 500g - Portocale
Bidon SiS Go Electrolyte 500g - Portocale A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură energizantă cu carbohidrați și îndulcitor. Poate ..
70,00 Lei
Fără TVA: 58,82 Lei
 
     Bidon + 3 Plicuri SiS Intro Pack
Bidon + 3 Plicuri SiS Intro Pack SiS GO Electrolyte vă menține energizat și hidratat, se consumă înainte sau în timpul efortului SiS GO Energy este conceput pentru a furniza un apor..
29,00 Lei
Fără TVA: 24,37 Lei