Menu

Accesorii nutritie sportivă

Accesorii nutritie sportivă

SiS sunt sponsorii oficiali de nutriție ai echipei Team Sky. SIS sunt inventatorii gelurilor cu adevărat izotonice, având formula patentată, și nu conțin deloc zahăr, bazându-se pe maltodextrina obținută din cereale, ușor digerabilă pentru aportul de energie.

La rubrica accesorii oferim bidoane pentru bicicletă SiS Pro, cu sistem unic Easy Mix. Acesta a fost conceput pentru a putea omogeniza rapid prin agitare conținutul. Cu ajutorul Easy Mix System puteți să adăugați cantitățile specifice de pudră Science in Sport direct în bidon, folosind ca ghidaj marcajul de pe exterior.

Produse pe pagină:
Sortare după:
     Bidon + 3 Plicuri SiS Intro Pack
Bidon + 3 Plicuri SiS Intro Pack SiS GO Electrolyte vă menține energizat și hidratat, se consumă înainte sau în timpul efortului SiS GO Energy este conceput pentru a furniza un apor..
29,00 Lei
Fără TVA: 24,37 Lei
 
     Bidon pentru alergare High5
Bidon pentru alergare High5 Volum: 330ml Capac anti-scurgere Poate fi curățat în mașina de spălat vase Gradat în mililitri Nu conține BPA Produs ambalat individual &nbs..
8,50 Lei
Fără TVA: 7,14 Lei
 
     Bidon pentru bicicletă SiS 800ml - Alb
Bidon pentru bicicletă SiS 800ml - Alb Model utilizat de Sir Chris Hoy Sistem unic pentru omogenizarea conținutului Duză din cauciuc moale Stă fix în mână datorită formei ergono..
20,00 Lei
Fără TVA: 16,81 Lei
 
     Bidon pentru bicicletă SiS 800ml - Galben
Bidon pentru bicicletă SiS 800ml - Galben Model utilizat de Sir Chris Hoy Sistem unic pentru omogenizarea conținutului Duză din cauciuc moale Stă fix în mână datorită formei erg..
20,00 Lei
Fără TVA: 16,81 Lei
 
     Bidon POC Race Hydrogen
Bidon POC Race Hydrogen Sistemul de auto-închidere Jet Valve Produs ambalat individual   Bidon de bicicletă CamelBak foarte ușor, este folosit de echipa Garmin-Sharp și are s..
86,00 Lei
Fără TVA: 72,27 Lei
 
     Borsetă pentru bicicletă High5
Borsetă pentru bicicletă High5 Se fixează în spatele ghidonului pentru a nu crea frecare suplimentară Ușoară (80g), se închide ușor cu arici Poate fi utilizată cu o singură m&acir..
45,00 Lei
Fără TVA: 37,82 Lei
 
     Shaker SiS 700ml
Shaker SiS 700ml Sistem unic pentru omogenizarea conținutului Duză generoasă Capcul se înfiletează pentru o blocare sigură Poate fi spălat în mașina de spălat vase Produs amba..
30,00 Lei
Fără TVA: 25,21 Lei