Menu

Recuperare nutriție sportivă

Recuperare nutriție sportivă

SiS sunt sponsorii oficiali de nutriție ai echipei Team Sky. SIS sunt inventatorii gelurilor cu adevărat izotonice, având formula patentată, și nu conțin deloc zahăr, bazându-se pe maltodextrina obținută din cereale, ușor digerabilă pentru aportul de energie.

Băutură pentru recuperare după efort, cu proteine și carbohidrați. Consumați produsul imediat după efort pentru a vă ajuta organismul să se adapteze la intensitățile crescute ale antrenamentelor și să devină mai puternic, mai repede, în pregătirea pentru următorul antrenament. Recomandat atunci când aveți un plan interns de antrenamente și organismul trebuie să se adapteze la cerințele crescute

Produse pe pagină:
Sortare după:
     Gel SiS Whey 20 - Lămâi
Gel SiS Whey 20 - Lămâi 20g de proteine din lapte Ușor de luat în orice situație, nu este necesar un shaker sau apă O gustare proteică cu conținut redus de carbohidrați și grăsimi..
11,00 Lei
Fără TVA: 9,24 Lei
 
     Plic SiS Rego Rapid Recovery 50g - Banane
Plic SiS Rego Rapid Recovery 50g - Banane Mix de proteine, carbohidrați, electroliți și minerale Se consumă după antrenament, pentru a ajuta refacerea mușchilor Produsul original complet pent..
11,00 Lei
Fără TVA: 9,24 Lei
 
     Plic SiS Rego Rapid Recovery 50g - Ciocolată
Plic SiS Rego Rapid Recovery 50g - Ciocolată Mix de proteine, carbohidrați, electroliți și minerale Se consumă după antrenament, pentru a ajuta refacerea mușchilor Produsul original complet p..
11,00 Lei
Fără TVA: 9,24 Lei
 
     Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Ciocolată și Alune
Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Ciocolată și Alune Baton cu conținut ridicat de proteine, pentru recuperare după efort Fiecare baton conține 20g de proteine ușor digerabile Un amestec de..
12,00 Lei
Fără TVA: 10,08 Lei
 
     Bidon SiS Overnight Protein 1kg - Ciocolată
Bidon SiS Overnight Protein 1kg - Ciocolată Proteine din lapte ce se digeră lent Ajută la refacerea și creșterea masei musculare în timp ce dormiți Produs utilizat de medaliați cu aur &..
200,00 Lei
Fără TVA: 168,07 Lei
 
     Bidon SiS REGO Rapid Recovery 1.6kg - Banane
Bidon SiS REGO Rapid Recovery 1.6kg - Banane Mix de proteine, carbohidrați, electroliți și minerale Se consumă după antrenament, pentru a ajuta refacerea mușchilor Produsul original complet p..
200,00 Lei
Fără TVA: 168,07 Lei
 
     Bidon SiS REGO Rapid Recovery 1.6kg - Ciocolată
Bidon SiS REGO Rapid Recovery 1.6kg - Ciocolată Mix de proteine, carbohidrați, electroliți și minerale Se consumă după antrenament, pentru a ajuta refacerea mușchilor Produsul original comple..
200,00 Lei
Fără TVA: 168,07 Lei
 
     Bidon SiS REGO Rapid Recovery 500g - Banane
Bidon SiS REGO Rapid Recovery 500g - Banane Mix de proteine, carbohidrați, electroliți și minerale Se consumă după antrenament, pentru a ajuta refacerea mușchilor Produsul original complet pe..
70,00 Lei
Fără TVA: 58,82 Lei
 
     Bidon SiS REGO Rapid Recovery 500g - Ciocolată
Bidon SiS REGO Rapid Recovery 500g - Ciocolată Mix de proteine, carbohidrați, electroliți și minerale Se consumă după antrenament, pentru a ajuta refacerea mușchilor Produsul original complet..
70,00 Lei
Fără TVA: 58,82 Lei