Menu

Showroom MARYON

 

          Primii pasi in domeniul bicicletelor au fost facuti in anul 2014, prin deschiderea magazinului MARYON din Buzau.. Pentru ca am avut un plan de dezvoltare pe termen lung, pe langa investitiile in spatiul comercial si solutiile eficiente de prezentare, am ales sa comercializam branduri de biciclete recunoscute national si international ca: Merida, Haibike, Corratec, Cross, Ultra, Kross, We The People, Adriatica, Haro, Sprint, Specialized, Rock Machine si multe altele.

 

          

          Acordam o atentie deosebita si componentelor: piese si accesorii pentru biciclete, astfel ca, oferim o gama larga de componente originale oferite de SHIMANO, cel mai mare producator de piese pentru biciclete din lume. Anvelope si camere pentru biciclete oferim de la Kenda, CST, Schwalbe, Continetal, Maxxis.

 

                

 

          In cei peste 7 ani de activitate, MARYON a ajuns sa fie un brand recunoscut, cu o echipa de profesionisti, un departament de vanzare bine dezvoltat si personal calificat in dezvoltarea platformei online. In atelierul mecanic avem mecanici cu experienta, instruiti periodic de marii producatori de componente.

          Piata este una in continua schimbare si noi in acelasi timp cu ea. Intr-o perioada in care natura si societatea se schimba, noi venim in ajutorul ei cu mijloace de transport prietenoase, atat cu natura cat si cu orasul nostru.

 

                

 

Adresă Showroom MARYON: Buzău, str. Haiducului, nr. 1 (lângă fabrica de bere Ursus, în spatele școlii nr. 14)

Se poate ajunge cu autobuzul 4 sau 6, cu oprire la statia (fabrica de bere).

Ne puteti urmari si pe facebook sau instagram

 

Click pe imagine pentru a vizualiza harta completa.