Menu
Garanție cadre Merida

Toate cadrele bicicletelor - Merida - comercializate de Maryon beneficiază de "Garanție pe viață” în caz de ruptură și se aplică primului proprietar (garanția pe viață nu este transferabilă la al doilea proprietar).


Nu se acceptă modificări față de condiția originală. Dacă s-a utilizat bicicleta în alte scopuri decât pentru care a fost proiectată, competiții și/sau sărituri, downhill, garanția nu se acordă. Dacă s-a neglijat menținerea în condiții tehnice normale a bicicletei sau neglijență, bicicleta se exclude din acest program. Suprasolicitarea bicicletei față de cea prevăzută de către fabricant, atrage după sine excluderea din program.


 

Biciclete

Biciclete

Biciclete pentru tine si familia ta. Preturi bune, marci de top. Vrei sa cumperi o bicicleta pentru copil, dama sau barbat, cu marimea rotii de 12, 14, 16, 18, 20, 24, 26, 27.5, 28 sau 29 inch? Iti oferim din stoc sau pe baza de comanda, o gama mare de biciclete la preturi care respecta raportul calitate/pret. Bicicletele comercializate de magazinul nostru beneficiaza de garantia specifica acordata de furnizor, iar ca oferta sa fie si mai atractiva, ai transport gratuit pana la usa, oriunde in tara.

Inca nu te-am convins? Nici o problema, mai e ceva. Poti achita bicicleta intre 2 si 12 rate fara dobanda! E clar ca acum te-ai hotarat. Alege o bicicleta pe site si plaseaza comanda. De restul ne ocupam noi!