Menu

SERVICE - Roti personalizate

Roti PERSONALIZATE

In service-ul MARYON avem capacitatea de a construi roti de bicicleta personalizate. Pentru a se potrivi nevoilor tale, roțile personalizate sunt adesea o alegere mai bună decât roțile pre-construite, deoarece poti selecta individual componentele si designul de constructie (culoare, material, etc).

Daca comanzi online si vrei sa construim una sau mai multe roti personalizate, tot ce trebuie sa faci este sa adaugi in cosul de cumparaturi componetele: janta, butucul fata sau butucul spate si spitele/niplele, iar la finalizarea comenzii, scrie la rubrica comentarii urmatorul text: Roti personalizate.

Roţile se compun din trei componente principale: butucul, spiţele/niplurile şi janta (cunoscută şi sub denumirea de cerc).

Pentru constructia rotii din fata trebuie sa selectati:

Pentru constructia rotii din spate trebuie sa selectati:

Optional puteti comanda si banda janta.

ATENTIE: Janta selectata si butucul trebuie sa aiba acelasi numar de gauri pentru spite 28, 32 sau 36. Numarul de spite si niple trebuie sa fie egal cu numarul de gauri de la janta/butuc. Daca vrei sa te ajutam la alegerea componentelor, ne poti contacta la nr. 0338.405.613 sau pe email la adresa contact@maryon.ro. Manopera pentru spitare/centrare este gratuitaRotile personalizate nu beneficiaza de transportul gratuit aplicat comenzilor cu valoarea mai mare de 299 Lei.