Menu

Sisteme de alarmă pentru biciclete

Sisteme de alarmă pentru biciclete

Dispozitivele de alarmare au fost special concepute pentru a avertiza cu privire la furturi. Alarmele de bicicletă emit sunete menite să creeze panică persoanelor care le declanșează și în același timp să avertizeze propietarul sau persoanele aflate în zonă cu privire la furt. Anumite modele de alarme permit reglarea sensibilității, eliminând în totalitate alarmele false.

în funcție de model, alarmele de bicicletă se armează/dezarmează din tastatura amplasată pe corpul dispozitivului sau de la distanță cu ajutorul unei telecomenzi. Majoritatea alarmelor de bicicletă sunt alimentate cu baterie de 9V.

Produse pe pagină:
Sortare după:
     Alarmă bicicletă cu telecomandă STAND
Alarmă bicicletă cu senzor de mișcare și telecomandă Ambalat individual în cutie După activarea alarmei din telecomandă, în cazul în care bicicleta este mișcată, alarma emite ..
69,00 Lei
Fără TVA: 57,98 Lei
Bazat pe 3 recenzii.
 
     Alarmă bicicletă M-WAVE
Alarmă bicicletă M-WAVE cu senzor de mișcare și sensibilitate reglabilă, Ambalat individual în cutie. După setarea codului de siguranță, în cazul în care bicicleta este mișcată, a..
86,00 Lei
Fără TVA: 72,27 Lei
 
     Alarmă bicicletă STAND
Alarmă bicicletă STAND cu senzor de mișcare Ambalat individual în cutie. Pentru activarea alarmei, apăsați prelung tasta B până alarma emite un sunet scurt. Din acest moment alarma ..
49,00 Lei
Fără TVA: 41,18 Lei
 
     Alarmă bicicletă și sonerie SD-603
Alarmă bicicletă și sonerie SD-603 Culoare: negru Mărime: 60x42 mm Lungime cablu: 180 mm Funcții: 2 (alarmă sau sonerie puternică) Baterii: 4 buc x LR44 (incluse) Ambalat individual &ic..
59,00 Lei 50,00 Lei
Fără TVA: 42,02 Lei
 
     Radio FM retro + sonerie
Radio FM Sonerie electrică Produs ambalat individual Recomandăm acest produs tuturor celor care pe parcursul plimbării cu bicicleta doresc să asculte la radio muzică, știri, etc., dar î..
25,00 Lei
Fără TVA: 21,01 Lei