Menu

Achizitii publice SICAP - SEAP

 

     Produsele din magazinul online piese-accesorii-biciclete.ro sunt disponibile pentru achizitii publice directe si prin Sistemul Informatic Colaborativ al Achizitiilor Publice (SICAP.) - www.e-licitatie.ro. Pentru a demara procesul de achizitie este necesara plasarea unei comenzi, iar la modalitatea de plata se va selecta: Plata prin Trezorerie - (Achizitii Publice)

     Ulterior, un operator MARYON, va contacta autoritatea solicitanta pentru a demara procesul de achizitie. Achizitia prin Sistemul Informatic Colaborativ al Achizitiilor Publice (SICAP) implica solicitarea unei oferte care se va regasi pe site-ul www.e-licitatie.ro. La primirea ofertei, autoritatea solicitanta are posibilitatea sa accepte oferta operatorului economic sau sa refuze oferta.

     Daca autoritatea solicitanta/contractanta nu ia o decizie in max. 7 zile de la data de raspuns a ofertantului, comanda va fi anulata si procesul de achizitie se va inchide, achizitia ramanand neatribuita.

     Pentru informatii suplimentare cu privire la Achizitiile Publice, ne puteti contacta la 0338405613 sau la adresa de e-mail: maryonprovelo@gmail.com