Menu

Scaune și remorci pentru transport copii

Scaune și remorci pentru transport copii

Scaunele de biciclete pentru transport copii pot fi montate pe cadru, în partea din față sau spate a bicicletei. Avantajul amplasării scaunului pentru transport copil în partea din față a bicicletei este că copilul poate fi supravegheat în permanență. Pentru a se bucura de o securitate ridicată, copilul este asigurat cu o centură tip Y.

Scaunele marca Bellelli sunt fabricate în Italia la standarde de înaltă calitate. Acestea pot fi montate pe majoritatea cadrelor de bicicletă, însă anumite modele de cadre necesită un adaptor.

     Scaun de copil BELLELLI Tatoo față argintiu
Scaun de copil BELLELLI Tatoo 01TAT0002 Culoare: argintiu Scaun față, pentru copii Se fixează pe tubul frontal Utilizare recomandată până la maxim 4 ani Greutatea maximă suportată: ..
195,00 Lei
Fără TVA: 163,87 Lei
Stoc Limitat (livrare imediată)
     Împingător bicicletă copii M-WAVE
Împingător bicicletă copii M-WAVE Material: metal Prindere rapidă de tija de șa Nu sunt necesare scule pentru montare sau demontare împingatorului Produs ambalat semivrac ..
60,00 Lei
Fără TVA: 50,42 Lei
Stoc Limitat (livrare imediată)
     Împingător bicicletă copii FORCE Balance Angel
Împingător bicicletă copii FORCE Balance Angel Culoare: roşu Material: metal Prindere de tija de șa Sunt necesare scule pentru montare sau demontare împingatorului Produs amba..
70,00 Lei
Fără TVA: 58,82 Lei
Stoc Furnizor (livrare 3-7 zile)
     Împingător bicicletă copii Kross
Împingător bicicletă copii Kross Culoare: negru Material: metal Prindere de tija de șa Sunt necesare scule pentru montare sau demontare împingatorului Produs ambalat semivrac..
74,00 Lei
Fără TVA: 62,18 Lei
Stoc Furnizor (livrare 3-7 zile)
     Scaun de copil THULE Yepp Maxi - spate - gri
Scaun de copil THULE Yepp Maxi Culoare: gri Scaun portbagaj spate, pentru copii Se montează pe cadru folosind un adaptor Scaun pentru copii cu o greutate mică Partea superioară a suportul..
639,00 Lei
Fără TVA: 536,97 Lei
Stoc Limitat Furnizor / 3-7 zile
     Adaptor THULE Yepp Maxi EasyFit alb
Adaptor THULE Yepp Maxi EasyFit alb Pentru scaunele THULE Yepp Maxi Permite montarea scaunului pe orice portbagaj cu capacitatea maxima de până la 25 kg Produs ambalat individual ..
119,00 Lei
Fără TVA: 100,00 Lei
Stoc epuizat
     Adaptor THULE Yepp Maxi EasyFit negru
Adaptor THULE Yepp Maxi EasyFit negru Pentru scaunele THULE Yepp Maxi Permite montarea scaunului pe orice portbagaj cu capacitatea maxima de până la 25 kg Produs ambalat individual ..
119,00 Lei
Fără TVA: 100,00 Lei
Stoc epuizat
     Căptuşeala rezervă scaun THULE RideAlong argintiu/galben
Căptuşeala rezervă scaun THULE Culoare: argintiu/galben Pentru scaunele THULE RideAlong Este ușor detașabilă și se spală ușor Produs ambalat individual ..
115,00 Lei
Fără TVA: 96,64 Lei
Stoc epuizat
     Căptuşeala rezervă scaun THULE RideAlong gri/mov
Căptuşeala rezervă scaun THULE Culoare: gri/mov Pentru scaunele THULE RideAlong Este ușor detașabilă și se spală ușor Produs ambalat individual ..
115,00 Lei
Fără TVA: 96,64 Lei
Stoc epuizat
     Căptuşeala rezervă scaun THULE RideAlong Mini argintiu/galben
Căptuşeala rezervă scaun THULE Culoare: argintiu/galben Pentru scaunele THULE RideAlong Mini Este ușor detașabilă și se spală ușor Produs ambalat individual ..
99,00 Lei
Fără TVA: 83,19 Lei
Stoc epuizat
     Husă ghidon THULE Yepp Miffy pentru dormit
Husă ghidon THULE Yepp Miffy pentru dormit Pentru scaunele THULE Yepp Mini  Permite copiilor sa îşi rezeme capul de ghidon pentru odihnă Produs ambalat individual ..
149,00 Lei
Fără TVA: 125,21 Lei
Stoc epuizat
     Husă ghidon THULE Yepp pentru dormit
Husă ghidon THULE Yepp pentru dormit Pentru scaunele THULE Yepp Mini  Permite copiilor sa îşi rezeme capul de ghidon pentru odihnă Produs ambalat individual ..
115,00 Lei
Fără TVA: 96,64 Lei
Stoc epuizat
     Parbriz scaun de copil THULE RideAlong Mini
Parbriz scaun de copil THULE RideAlong Mini Pentru scaunele THULE RideAlong Mini Protejează copilul de vânt şi insecte Produs ambalat individual ..
189,00 Lei
Fără TVA: 158,82 Lei
Stoc epuizat
     Parbriz scaun de copil THULE Yepp Mini
Parbriz scaun de copil THULE Yepp Mini Pentru scaunele THULE Yepp Mini  Protejează copilul de vânt şi insecte Produs ambalat individual ..
197,00 Lei
Fără TVA: 165,55 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI B-one Clamp spate albastru/portocaliu
Scaun de copil BELLELLI B-one Clamp 01B1M00002 Culoare: albastru/portocaliu Scaun spate, pentru copii Se fixează cu sistem universal pe cadru/tubul șeii sau se poate fixa fără scule, pe portb..
257,00 Lei
Fără TVA: 215,97 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI B-one Clamp spate argintiu/roșu
Scaun de copil BELLELLI B-one Clamp Culoare: argintiu/roșu Scaun spate, pentru copii Se fixează cu sistem universal pe cadru/tubul șeii sau se poate fixa fără scule, pe portbagaj Utilizare ..
277,00 Lei
Fără TVA: 232,77 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI B-one Clamp spate bej/portocaliu
Scaun de copil BELLELLI B-one Clamp Culoare: bej/portocaliu Scaun spate, pentru copii Se fixează cu sistem universal pe cadru/tubul șeii sau se poate fixa fără scule, pe portbagaj Utilizare..
277,00 Lei
Fără TVA: 232,77 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI B-one Clamp spate gri/galben
Scaun de copil BELLELLI B-one Clamp 01B1M00002 Culoare: gri/galben Scaun spate, pentru copii Se fixează cu sistem universal pe cadru/tubul șeii sau se poate fixa fără scule, pe portbagaj Ut..
277,00 Lei
Fără TVA: 232,77 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI B-one Standard spate albastru/portocaliu
Scaun de copil BELLELLI B-one Standard Culoare: albastru/portocaliu Scaun spate, pentru copii Se fixează cu sistem universal pe cadru/tubul șeii Utilizare recomandată până la maxim 7 ..
257,00 Lei
Fără TVA: 215,97 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI B-one Standard spate argintiu/negru
Scaun de copil BELLELLI B-one Standard 01B1S00017 Culoare: argintiu/negru Scaun spate, pentru copii Se fixează cu sistem universal pe cadru/tubul șeii Utilizare recomandată până la ma..
277,00 Lei
Fără TVA: 232,77 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI B-one Standard spate bej/portocaliu
Scaun de copil BELLELLI B-one Standard Culoare: bej/portocaliu Scaun spate, pentru copii Se fixează cu sistem universal pe cadru/tubul șeii Utilizare recomandată până la maxim 7 ani ..
277,00 Lei
Fără TVA: 232,77 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI B-one Standard spate gri/galben
Scaun de copil BELLELLI B-one Standard Culoare: gri/galben Scaun spate, pentru copii Se fixează cu sistem universal pe cadru/tubul șeii Utilizare recomandată până la maxim 7 ani Gre..
277,00 Lei
Fără TVA: 232,77 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI B-one Standard spate roz
Scaun de copil BELLELLI B-one Standard Culoare: roz Scaun spate, pentru copii Se fixează cu sistem universal pe cadru/tubul șeii Utilizare recomandată până la maxim 7 ani Greutatea ..
229,00 Lei
Fără TVA: 192,44 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI Little Duck Standard spate albastru/galben
Scaun de copil BELLELLI Little Duck Standard Culori: albastru/galben Scaun spate, pentru copii Se fixează cu sistem universal pe cadru/tubul șeii Utilizare recomandată până la maxim 7..
257,00 Lei
Fără TVA: 215,97 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI Little Duck Standard spate argintiu/negru
Scaun de copil BELLELLI Little Duck Standard Culori: argintiu/negru Scaun spate, pentru copii Se fixează cu sistem universal pe cadru/tubul șeii Utilizare recomandată până la maxim 7 ..
257,00 Lei
Fără TVA: 215,97 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI Little Duck Standard spate gri/roșu
Scaun de copil BELLELLI Little Duck Standard Culori: gri/roșu Scaun spate, pentru copii Se fixează cu sistem universal pe cadru/tubul șeii Utilizare recomandată până la maxim 7 ani ..
239,00 Lei
Fără TVA: 200,84 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI Peppe B-FIX spate albastru
Scaun de copil BELLELLI Peppe B-FIX 01PPS00001 Culoare: albastru Scaun spate, pentru copii Se fixează cu sistem universal (B-Fix) pe cadru/tubul șeii Utilizare recomandată până la max..
219,00 Lei
Fără TVA: 184,03 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI Peppe B-FIX spate bej/portocaliu
Scaun de copil BELLELLI Peppe B-FIX Culoare: bej/portocaliu Scaun spate, pentru copii Se fixează cu sistem universal (B-Fix) pe cadru/tubul șeii Utilizare recomandată până la maxim 7 ..
250,00 Lei
Fără TVA: 210,08 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI Peppe B-FIX spate gri/roșu
Scaun de copil BELLELLI Peppe B-FIX Culoare: gri/roșu Scaun spate, pentru copii Se fixează cu sistem universal (B-Fix) pe cadru/tubul șeii Utilizare recomandată până la maxim 7 ani ..
250,00 Lei
Fără TVA: 210,08 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI Rabbit față albastru
Scaun de față BELLELLI Rabbit față Culoare: albastru Scaun de copii pentru faţă, se poate monta pe tubul inferior (B-Fix) sau pe tubul frontal (Handlefix, Sportfix) Utilizare recomandată p&ac..
199,00 Lei
Fără TVA: 167,23 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI Rabbit față argintiu
Scaun de față BELLELLI Rabbit față 01RBT00007 Culoare: argintiu Scaun de copii pentru faţă, se poate monta pe tubul inferior (B-Fix) sau pe tubul frontal (Handlefix, Sportfix) Utilizare recom..
224,00 Lei
Fără TVA: 188,24 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI Rabbit față bej
Scaun de față BELLELLI Rabbit față Culoare: bej Scaun de copii pentru faţă, se poate monta pe tubul inferior (B-Fix) sau pe tubul frontal (Handlefix, Sportfix) Utilizare recomandată pân..
224,00 Lei
Fără TVA: 188,24 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI Rabbit față gri
Scaun de față BELLELLI Rabbit față Culoare: gri Scaun de copii pentru faţă, se poate monta pe tubul inferior (B-Fix) sau pe tubul frontal (Handlefix, Sportfix) Utilizare recomandată pân..
224,00 Lei
Fără TVA: 188,24 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI Rabbit față verde
Scaun de față BELLELLI Rabbit față Culoare: verde Scaun de copii pentru faţă, se poate monta pe tubul inferior (B-Fix) sau pe tubul frontal (Handlefix, Sportfix) Utilizare recomandată pâ..
199,00 Lei
Fără TVA: 167,23 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI Rabbit multifix față albastru
Scaun de față BELLELLI Rabbit multifix față Culoare: albastru Scaun faţă, pentru copii Sistem de fixare multifix Se poate monta pe tubul inferior (B-Fix) sau tubul frontal (Handlefix) Uti..
259,00 Lei
Fără TVA: 217,65 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI Rabbit multifix față argintiu
Scaun de față BELLELLI Rabbit multifix față Culori: argintiu Scaun faţă, pentru copii Sistem de fixare multifix Se poate monta pe tubul inferior (B-Fix) sau tubul frontal (Handlefix) Util..
250,00 Lei
Fără TVA: 210,08 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI Rabbit multifix față bej
Scaun de față BELLELLI Rabbit multifix față Culoare: bej Scaun faţă, pentru copii Sistem de fixare multifix Se poate monta pe tubul inferior (B-Fix) sau tubul frontal (Handlefix) Utilizar..
250,00 Lei
Fără TVA: 210,08 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI Rabbit multifix față gri
Scaun de față BELLELLI Rabbit multifix față Culoare: gri Scaun faţă, pentru copii Sistem de fixare multifix Se poate monta pe tubul inferior (B-Fix) sau tubul frontal (Handlefix) Utilizar..
250,00 Lei
Fără TVA: 210,08 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI Rabbit multifix față verde
Scaun de față BELLELLI Rabbit multifix față Culoare: verde Scaun faţă, pentru copii Sistem de fixare multifix Se poate monta pe tubul inferior (B-Fix) sau tubul frontal (Handlefix) Utiliz..
259,00 Lei
Fără TVA: 217,65 Lei
Stoc epuizat
     Scaun de copil BELLELLI Tatoo față gri
Scaun de copil BELLELLI Tatoo Culoare: gri Scaun față, pentru copii Se fixează pe tubul frontal Utilizare recomandată până la maxim 4 ani Greutatea maximă suportată: 15 kg Centură..
185,00 Lei
Fără TVA: 155,46 Lei
Stoc epuizat