Menu

Semnalizări bicicletă

Semnalizări bicicletă

Lampa cu semnalizare pentru bicicletă se montează pe tija șa și este comandată dintr-o consolă montată pe ghidonul bicicletei. Lampa este echipată cu sonerie, lumină de poziție, lumină stop frână acționată de frâna spate, lumini stânga/dreapta pentru semnalizarea intenției schimbării direcției de mers.

Utilizarea luminilor pe timpul nopiii este recomandată și chiar cerută de autorități ca o măsură de siguranță de bază, chiar și într-un context urban bine iluminat. Studiile arată o corelație între coliziuni și încapacitatea de a folosi luminile de semnalizare.

     Lampă semnalizare VENTURA 7 leduri
Lampă semnalizare VENTURA 7 leduri Semnalizarea schimbării direcției de mers stânga/dreapta Acționarea stopului pe frână Controlerul este amplasat pe ghidon Lampa se montează pe..
32,00 Lei
Fără TVA: 26,89 Lei
Stoc Furnizor (exp. 3-7 zile)
     Semnalizare wireless BIKEFORCE USB
Semnalizare wireless BIKEFORCE Controler fără fir (wireless) Lampa se montează pe tija șa Incărcare USB (lampă spate) 12 SMD-uri Rezistent la ploaie Distanta maxima de comunicare wirele..
98,00 Lei
Fără TVA: 82,35 Lei
Sunati pentru confirmare stoc
     Semnalizare wireless EASTPOWER EBL-3330 USB / 36 SMD-uri
Semnalizare wireless EASTPOWER Controler fără fir (wireless) Lampa se montează pe tija șa Incărcare USB (lampă spate) 36 SMD-uri Rezistent la ploaie Distanta maxima de comunicare wirele..
90,00 Lei
Fără TVA: 75,63 Lei
Sunati pentru confirmare stoc
     Semnalizare wireless BIKEFUN
Semnalizare wireless BIKEFUN Controler fără fir (wireless) Lampa se montează pe tija șa Incărcare USB (lampă spate) 12 SMD-uri Rezistent la ploaie Distanta maxima de comunicare wireless..
85,00 Lei
Fără TVA: 71,43 Lei
Stoc epuizat
     Stop frână SIGMA Brakelight negru
Stop frână SIGMA Brakelight negru Se poate monta la toate frânele cu cablu  Funcționare: 200 ore, approx.100 000 de frânări  LED roșu puternic  Rezistent la..
39,00 Lei
Fără TVA: 32,77 Lei
Indisponibil, nu se mai produce!