Menu

Batoane nutriție sportivă

Batoane nutriție sportivă

SiS sunt sponsorii oficiali de nutriție ai echipei Team Sky. SIS sunt inventatorii gelurilor cu adevărat izotonice, având formula patentată, și nu conțin deloc zahăr, bazându-se pe maltodextrina obținută din cereale, ușor digerabilă pentru aportul de energie.

Pentru momentele în care aveți nevoie de o gustare nutritivă și de un aport rapid de energie. SiS GO Energy Bar este un baton ce conține fructe adevărate și ingrediente sănătoase. Utilizat de mii de atleți în cele mai epuizante curse din lume, acesta le oferă energia de care au nevoie. Perfect înainte sau în timpul efortului, dar și ca gustare energizantă între mese.

Produse pe pagină:
Sortare după:
     Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Afine
Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Afine A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Baton de cereale cu fructe și aromă de afine. Pentru momentele..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Banane
Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Banane A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Baton de cereale cu fructe și aromă de banane. Pentru momente..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Ciocolată
Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Ciocolată A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Baton de cereale cu fructe și aromă de ciocolată. Pentru m..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Mere și Coacăze
Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Mere și Coacăze A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Baton de cereale cu fructe și aromă de mere și coacă..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Merișoare
Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Merișoare A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Baton de cereale cu fructe și aromă de merișoare. Pentru m..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Ciocolată și Alune
Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Ciocolată și Alune Baton cu conținut ridicat de proteine, pentru recuperare după efort Fiecare baton conține 20g de proteine ușor digerabile Un amestec de..
12,00 Lei
Fără TVA: 10,08 Lei
 
     Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Baton 5 pack - Diferite arome
Baton cu cereale SiS Go Energy Bar - Baton 5 pack - Diferite arome A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Pachet cu 5 batoane de cereale cu fruc..
32,00 Lei
Fără TVA: 26,89 Lei