Menu

Geluri nutriție sportivă

Geluri nutriție sportivă

SiS sunt sponsorii oficiali de nutriție ai echipei Team Sky. SIS sunt inventatorii gelurilor cu adevărat izotonice, având formula patentată, și nu conțin deloc zahăr, bazându-se pe maltodextrina obținută din cereale, ușor digerabilă pentru aportul de energie.

Gelul SiS GO Electrolyte oferă o nouă și versatilă opțiune pentru îmbunătățirea performanțelor. Electroliții (cum ar fi: sodiu, potasiu, magneziu) sunt pierduți prin transpirație și trebuie înlocuiți pentru a ajuta corpul să-și păstreze nivelul optim de lichide, alături de o hidratare corespunzătoare.

Produse pe pagină:
Sortare după:
     Gel SiS Go Energy - Caffeine Gel, Citrice
Gel SiS Go Energy - Caffeine Gel, Citrice Cantitate: 60 ml Caffeine: 75 mg A se păstra într-un loc uscat și răcoros Potrivit pentru dieta vegană Produs ambalat individual  ..
11,00 Lei
Fără TVA: 9,24 Lei
 
     Gel SiS Go Energy - Caffeine Gel, Cola
Gel SiS Go Energy - Caffeine Gel, Cola Cantitate: 60 ml A se păstra într-un loc uscat și răcoros Potrivit pentru dieta vegană Produs ambalat individual   Gelurile premiat..
11,00 Lei
Fără TVA: 9,24 Lei
 
     Gel SiS Go Energy - Caffeine Gel, Espresso Dublu
Gel SiS Go Energy - Caffeine Gel, Espresso Dublu Cantitate: 60 ml Carbohidrati: 22 mg Caffeine: 150 mg A se păstra într-un loc uscat și răcoros Potrivit pentru dieta vegană Produs..
11,00 Lei
Fără TVA: 9,24 Lei
 
     Gel SiS Go Energy - Caffeine Gel, Fructe de Pădure
Gel SiS Go Energy - Caffeine Gel, Fructe de Pădure A se păstra într-un loc uscat și răcoros Potrivit pentru dieta vegană Produs ambalat individual   Gelurile premiate SiS G..
11,00 Lei
Fără TVA: 9,24 Lei
 
     Gel SiS Go Energy - Electrolyte Gel, Lămâi și Mentă
Gel SiS Go Energy - Electrolyte Gel, Lămâi și Mentă A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Gelul SiS GO Energy + Electrolyte oferă atlețil..
10,00 Lei
Fără TVA: 8,40 Lei
 
     Gel SiS Go Energy - Electrolyte Gel, Zmeură
Gel SiS Go Energy - Electrolyte Gel, Zmeură A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Gelul SiS GO Energy + Electrolyte oferă atleților o nouă și v..
10,00 Lei
Fără TVA: 8,40 Lei
 
     Gel SiS Go Isotonic - Coacăze
Gel SiS Go Isotonic - Coacăze Conținut: 60 ml Gel cu maltodextrină, cu arome și îndulcitor Potrivit pentru dieta vegană Termen de valabilitate: 6 luni+ A se păstra într-un loc..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Gel SiS Go Isotonic - Fructe Tropicale
Gel SiS Go Isotonic - Fructe Tropicale Conținut: 60 ml Gel cu maltodextrină, cu arome și îndulcitor Potrivit pentru dieta vegană Termen de valabilitate: 6 luni+ A se păstra în..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Gel SiS Go Isotonic - Lămâi și Limete
Gel SiS Go Isotonic - Lămâi și Limete Conținut: 60 ml Gel cu maltodextrină, cu arome și îndulcitor Potrivit pentru dieta vegană Termen de valabilitate: 6 luni+ A se păstra &ic..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Gel SiS Go Isotonic - Mere
Gel SiS Go Isotonic - Mere Conținut: 60 ml Gel cu maltodextrină, cu arome și îndulcitor Potrivit pentru dieta vegană Termen de valabilitate: 6 luni+ A se păstra într-un loc us..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Gel SiS Go Isotonic - Portocale
Gel SiS Go Isotonic - Portocale Conținut: 60 ml Gel cu maltodextrină, cu arome și îndulcitor Potrivit pentru dieta vegană Termen de valabilitate: 6 luni+ A se păstra într-un l..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Gel SiS Whey 20 - Lămâi
Gel SiS Whey 20 - Lămâi 20g de proteine din lapte Ușor de luat în orice situație, nu este necesar un shaker sau apă O gustare proteică cu conținut redus de carbohidrați și grăsimi..
11,00 Lei
Fără TVA: 9,24 Lei
 
     Gel SiS Go Isotonic - Gel 6 pack, Lămâi și Limete
Gel SiS Go Isotonic - Gel 6 pack, Lămâi și Limete Conținut: 6 geluri a câte 60 ml Gel cu maltodextrină, cu arome și îndulcitor Potrivit pentru dieta vegană Termen de valab..
40,00 Lei
Fără TVA: 33,61 Lei
 
     Gel SiS Go Isotonic - Gel 6 pack, Portocale
Gel SiS Go Isotonic - Gel 6 pack, Portocale Conținut: 6 geluri a câte 60 ml Gel cu maltodextrină, cu arome și îndulcitor Potrivit pentru dieta vegană Termen de valabilitate: 6 l..
40,00 Lei
Fără TVA: 33,61 Lei
 
     Gel SiS Go Isotonic - Gel 7 pack, Diferite arome
Gel SiS Go Isotonic - Gel 7 pack, Diferite arome Conținut: 7 geluri a câte 60 ml Gel cu maltodextrină, cu arome și îndulcitor Potrivit pentru dieta vegană Termen de valabilitate..
48,00 Lei
Fără TVA: 40,34 Lei