Menu

Hidratare nutriție sportivă

Hidratare nutriție sportivă

SiS sunt sponsorii oficiali de nutriție ai echipei Team Sky. SIS sunt inventatorii gelurilor cu adevărat izotonice, având formula patentată, și nu conțin deloc zahăr, bazându-se pe maltodextrina obținută din cereale, ușor digerabilă pentru aportul de energie.

Băuturi energizante cu carbohidrați, electroliți și îndulcitori. Este la fel de ușor de digerat ca și apa, oferind o hidratare rapidă. Energizează mușchii, iar raportul optim de electroliți ajută organismul să absoarbă mai eficient apa în timpul efortului, ceea ce crește rezistența în anduranță și vă protejează de crampe. Consumați produsul înaintea efortului pentru pregătirea organismului, atunci când transpirați intens.

Produse pe pagină:
Sortare după:
     Plic High5 Energy Source
Plic High5 Energy Source - Citrice, fructe tropicale sau de vară Potrivită atât pentru începători, cât și pentru atleți profesioniști Băutură de ultimă generație pentru sporti..
Preţ de la 5,50 Lei
Fără TVA: 4,62 Lei
 
     Plic High5 Energy Source X'treme - Citrice
Plic High5 Energy Source X'treme - Citrice Băutură de ultimă generație cu 2:1 fructoză Conținut ridicat de cafeină (300 mg/litru) și magneziu Pentru atenție, concentrare și îmbunătă..
5,50 Lei
Fără TVA: 4,62 Lei
 
     Plic SiS Go Electrolyte 40g - Lămâi și Limete
Plic SiS Go Electrolyte 40g - Lămâi și Limete A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură energizantă cu carbohidrați, electroliți și &..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Plic SiS Go Energy 50g - Portocale
Plic SiS Go Energy 50g - Portocale A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură energizantă cu carbohidrați și îndulcitor. Poate fi dizo..
8,00 Lei
Fără TVA: 6,72 Lei
 
     Tub tablete efervescente SiS Go Hydro - Caffeine, Cola
Tub tablete efervescente SiS Go Hydro - Caffeine, Cola A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   SiS GO Hydro + Caffeine este o băutură efervesc..
48,00 Lei
Fără TVA: 40,34 Lei
 
     Tub tablete efervescente SiS Go Hydro - Fructe de Pădure
Tub tablete efervescente SiS Go Hydro - Fructe de Pădure A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură cu electroliți și aromă de fructe de păd..
48,00 Lei
Fără TVA: 40,34 Lei
 
     Tub tablete efervescente SiS Go Hydro - Lămâi
Tub tablete efervescente SiS Go Hydro - Lămâi A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură cu electroliți și aromă de lămâi, cu ex..
48,00 Lei
Fără TVA: 40,34 Lei
 
     Tub tablete efervescente SiS Immune - Portocale
Tub tablete efervescente SiS Immune - Portocale 200mg de Vitamina C 2.5mg de Fier/Sodiu pentru o hidratare mai eficientă Conține 20 de pastile acâte 4.3g Compatibil cu dieta vegană ..
48,00 Lei
Fără TVA: 40,34 Lei
 
     Bidon SiS Go Electrolyte 1.6kg - Lămâi și Limete
Bidon SiS Go Electrolyte 1.6kg - Lămâi și Limete A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură energizantă cu carbohidrați, electroliți ș..
145,00 Lei
Fără TVA: 121,85 Lei
 
     Bidon SiS Go Electrolyte 1kg - Lămâi și Limete
Bidon SiS Go Electrolyte 1kg - Lămâi și Limete A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură energizantă cu carbohidrați, electroliți și ..
125,00 Lei
Fără TVA: 105,04 Lei
 
     Bidon SiS Go Energy 1.6kg - Lămâi
Bidon SiS Go Energy 1.6kg - Lămâi A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură energizantă cu carbohidrați și îndulcitor. Poate fi..
145,00 Lei
Fără TVA: 121,85 Lei
 
     Bidon SiS Go Energy 1.6kg - Portocale
Bidon SiS Go Energy 1.6kg - Portocale A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură energizantă cu carbohidrați și îndulcitor. Poate fi d..
145,00 Lei
Fără TVA: 121,85 Lei
 
     Bidon SiS Go Electrolyte 500g - Coacăze
Bidon SiS Go Electrolyte 500g - Coacăze A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură energizantă cu carbohidrați, electroliți și îndulci..
70,00 Lei
Fără TVA: 58,82 Lei
 
     Bidon SiS Go Electrolyte 500g - Lămâi și Limete
Bidon SiS Go Electrolyte 500g - Lămâi și Limete A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură energizantă cu carbohidrați, electroliți și..
70,00 Lei
Fără TVA: 58,82 Lei
 
     Bidon SiS Go Electrolyte 500g - Portocale
Bidon SiS Go Electrolyte 500g - Portocale A se păstra într-un loc uscat și răcoros Produs ambalat individual   Băutură energizantă cu carbohidrați și îndulcitor. Poate ..
70,00 Lei
Fără TVA: 58,82 Lei
 
     Bidon + 3 Plicuri SiS Intro Pack
Bidon + 3 Plicuri SiS Intro Pack SiS GO Electrolyte vă menține energizat și hidratat, se consumă înainte sau în timpul efortului SiS GO Energy este conceput pentru a furniza un apor..
29,00 Lei
Fără TVA: 24,37 Lei